ASK Romein draagt Kennis, Kunde en Kwaliteit hoog in het vaandel. Drie K’s die bepalend zijn voor ons succes, nu en in de toekomst. Drie K’s die we willen blijven versterken, om het verschil te maken bij alles wat we doen.

Om de Kennis, Kunde en Kwaliteit van haar technische medewerkers op peil te houden, heeft ASK Romein daarom, in samenwerking met een aantal externe partners, de ASK Romein Academy opgericht.

Het opleidingsprogramma dat over een periode van drie à vier jaar loopt behandelt een breed scala aan hoofdzakelijk bouwtechnische onderwerpen. Onze projectleiders, werfleiders, calculators, stabiliteitsingenieurs, ingenieurs, tekenaars, krijgen om de twee maanden een grondige bijscholing in topics als bronbemaling, dakdichting, betonvloeren, toleranties, bouwknopen en nog veel meer.

Naast de bouwtechnische onderwerpen is er ruimte voor werkmethodes en algemene zaken: veiligheid, planning, BREEAM, budgetcontrole, sociale wetgeving, juridische zaken,...

Tenslotte voorziet ASK Romein Academy ook in een aantal vaardigheidstrainingen omtrent communiceren, leidinggeven, onderhandelen, enz.

Na iedere opleidingssessie genieten we samen nog van een hapje en een drankje, waarbij de deelnemers hun ervaringen in het besproken onderwerp met elkaar kunnen delen.

ASK Romein Academy: jaar in jaar uit blijven investeren in de kennis en competenties van onze werknemers!


TERUG