Woman Of Steel - Hiacynta Wiescholek

Woman Of Steel - Hiacynta Wiescholek

Who run the world? Girls! Wie denkt dat de bouwsector een mannenwereld is, die heeft het mis! Bij ASK Romein werken straffe vrouwen die het verdienen om in the picture te staan. Vandaag: Hiacynta Wiescholek!

Hiacynta werkt sinds november 2018 in onze vestiging te Katwijk (NL). In haar huidige functie is ze verantwoordelijk voor de afdeling werkvoorbereiding. “Ik merk dat dit echt een centrale afdeling is binnen onze organisatie. We werken met bijna alle afdelingen samen, of het nu gaat om werk voor de productie voor te bereiden, offertes op te maken en te beoordelen,… In alle aspecten van de productie zijn wij op een of andere manier wel betrokken en dat vind ik leuk. Elke dag is anders en heel divers, wat maakt dat ik me als een vis in het water voel!”

Toch krijgt Hiacynta regelmatig de vraag hoe het is om als vrouw te werken in de technische sector. “Je werkt samen als een team, dus vind ik het onderscheid tussen mannen en vrouwen hierin niet van belang. Iedereen heeft zijn/haar aandeel in het proces en dat werkt. Wat voor mij belangrijker is, is de werksfeer en die is hier heel erg goed!”

Van zo’n positieve vibes worden we alleen maar blij. 😊


TERUG


blank

MEER NIEUWS

Prins Clausbrug: Het paradepaardje van Dordrecht

21-06-2022 | Prins Clausbrug: Het paradepaardje van Dordrecht

De Prins Clausbrug, een nieuwe fiets-voetgangersbrug, verbindt de nieuwe woonwijk Stadswerven met de historische binnens…

Time spent learning is never a waste!

17-06-2022 | Time spent learning is never a waste!

Onze collega’s van ASK Romein Bouw volgden een cursus ‘Effectief Werken’. Als voorbereiding werd hen …

Project ✔💚  Prologis Park Botlek Rotterdam

14-06-2022 | Project ✔💚 Prologis Park Botlek Rotterdam

Haven- en industriegebied de Botlek is één van de drie belangrijkste distributieparken binnen de haven van…