Project in de kijker – Intospace UTR05

Project in de kijker – Intospace UTR05

In opdracht van Intospace realiseerde ASK Romein een hypermodern distributiecentrum op bedrijventerrein Lage Weide in Utrecht. 

Het pand, met een bruto vloeroppervlakte van 24.182 vierkante meter, bestaat uit 12.607 vierkante meter warehouse, 2.396 vierkante meter mezzanine en 2.347 vierkante meter kantoorruimte. Het distributiecentrum werd conform BREEAM Excellent opgeleverd.

Uniek aan dit project is dat de 5-laagse parkeergarage van 6.832 vierkante meter in het distributiecentrum werd geïntegreerd. Alle auto’s worden aan het zicht onttrokken door een hoogwaardige, geperforeerde gevel.

Tenslotte werd er ook veel aandacht besteed aan duurzaamheid. In en rond het project werd veel groen toegevoegd en op het dak liggen zonnepanelen. De toepassing van veel glas zorgt bovendien voor een fijne en comfortabele werkplek, waarbij daglicht maximaal naar binnen kan stromen.

@mulderblauwarchitecten


TERUG


blank
blank

MEER NIEUWS

Onze mensen hebben een hart van staal (en van goud 😊)!

14-02-2023 | Onze mensen hebben een hart van staal (en van goud 😊)!

Vandaag vieren we de liefde. Liefde voor onze naasten, voor onze vrienden en voor iedereen die een extra vleugje liefde …

Work in progress @ Spa Francorchamps

10-02-2023 | Work in progress @ Spa Francorchamps

De nieuwe tribune aan de Raidillonbocht, die we begin 2021 bouwden, pronkte afgelopen augustus al tijdens de GP Formule …

Jobbeurs Engineer Plaza Diepenbeek

06-02-2023 | Jobbeurs Engineer Plaza Diepenbeek

🔹 Ben je student of afgestudeerd in industriële ingenieurswetenschappen en/of technische bachelors?🔹 Ben je o…Op 11 april 2023 zijn ASK Romein International B.V. en ASK Romein Holding B.V. en haar 100% (Nederlandse) deelnemingen failliet verklaard.
Meer informatie en updates over deze faillissementen vindt u hier