Woman Of Steel - Sigrid Proost

Woman Of Steel - Sigrid Proost

Girlpower! In onze productie kan je enkele sterke vrouwen vinden! Vandaag zetten we collega Sigrid in de kijker! 🤩

Sigrid is sinds 2003 lasser in onze productie in Malle. “Mijn hoofdtaak bestaat uit het lassen van constructies, maar soms word ik ook ingezet bij de samenstellers.”

“Ik vind het echt stoer en uitdagend om als vrouw in een mannenwereld te werken. Tijdens mijn opleiding kon ik al goed mijn mannetje staan en de job is helemaal mijn ding! Het geeft daarnaast veel voldoening om gebouwen te zien verrijzen waarvan ik weet dat ik er mijn steentje aan heb bijgedragen. Fantastisch om telkens een mooi eindresultaat te zien verschijnen!” 

In haar vrije tijd houdt Sigrid zich bezig met haar 2 jonge paarden. “Ik heb er eentje van twee en eentje van vier jaar oud. Ik rijd vooral Western en af en toe neem ik ook deel aan wedstrijden.”

Zo’n gepassioneerde collega, daar zijn we trots op! Keep up the good work, Sigrid! 👏🏼


TERUG


blank

MEER NIEUWS

Project in de kijker – Intospace UTR05

17-02-2023 | Project in de kijker – Intospace UTR05

In opdracht van Intospace realiseerde ASK Romein een hypermodern distributiecentrum op bedrijventerrein Lage Weide in Ut…

Onze mensen hebben een hart van staal (en van goud 😊)!

14-02-2023 | Onze mensen hebben een hart van staal (en van goud 😊)!

Vandaag vieren we de liefde. Liefde voor onze naasten, voor onze vrienden en voor iedereen die een extra vleugje liefde …

Work in progress @ Spa Francorchamps

10-02-2023 | Work in progress @ Spa Francorchamps

De nieuwe tribune aan de Raidillonbocht, die we begin 2021 bouwden, pronkte afgelopen augustus al tijdens de GP Formule …Op 11 april 2023 zijn ASK Romein International B.V. en ASK Romein Holding B.V. en haar 100% (Nederlandse) deelnemingen failliet verklaard.
Meer informatie en updates over deze faillissementen vindt u hier