Bouwen Aan Vlaanderen – Over de grens

Bouwen Aan Vlaanderen – Over de grens

Voor de eerste editie van Bouwen Aan Vlaanderen 2023 steken we de grens over en nemen we een kijkje op het project in Nieuwegein, waar we momenteel de laatste hand leggen aan de renovatie van een urban last mile logistieke hub voor klant URBZ Capital partners en huurder Post NL.

Samen met Bronsvoort Blaak Architecten hebben we een gedetailleerd plan uitgewerkt voor de sloop van een deel van de hal, het upgraden van de isolatiewaarden en een stukje nieuwbouw.

Sinds enkele jaren zet ASK Romein in op hoogwaardige renovatie van bestaande en incourante distributiecentra en productieruimtes. Door deze gebouwen een nieuwe look, feel en indeling te geven, conform de hedendaagse wensen van de klant en de wettelijke richtlijnen, blijven ze duurzaam behouden voor de toekomst.

Meer lezen? Klik hier.


TERUG


blank

MEER NIEUWS

GIRLPOWER!

08-03-2023 | GIRLPOWER!

Bij ASK Romein zijn er 53 vrouwen die elke dag het beste van zichzelf geven. De bouwsector is voornamelijk een mannenwer…

Propere werven maken het werk nóg aangenamer!

03-03-2023 | Propere werven maken het werk nóg aangenamer!

Bij ASK Romein hechten we veel belang aan orde en netheid op de werkvloer én op onze bouwplaatsen! We zorgen er …

Wie dit leest is een topper! - Internationale Complimentendag

01-03-2023 | Wie dit leest is een topper! - Internationale Complimentendag

We zouden het elke dag moeten doen, iemand een compliment geven. Maar vandaag, op Internationale Complimentendag, mogen …