Staalbouw

ASK Romein is een toonaangevende speler op de Nederlandse en Belgische staalbouwmarkt en in toenemende mate daarbuiten. We beschikken over een zeer geavanceerd machinepark met een optimale uitrusting en opdrachtgevers kunnen in Roosendaal(NL), Malle(BE), Katwijk(NL), Sluiskil(NL), Vlissingen(NL) en Middelburg(NL) terecht voor totaaloplossingen van alle denkbare staalconstructies.
Oostingh Staalbouw te Katwijk maakt sinds 2017 deel uit van ASK Romein en werkt nauw samen met onze andere vestigingen als het gaat om engineering, productie en uitvoering van (staal)bouwprojecten. Eind 2018 werd DUWI Design uit Sluiskil overgenomen door ASK Romein. Zij zijn gespecialiseerd in het tekenen en berekenen van staalconstructies en verbindingen. Met deze overname vergroten wij onze teken- en engineeringscapaciteit en versterken we onze positie in de markt.
Met een staalcapaciteit van 60.000 ton per jaar zijn we een van de grootste spelers binnen de Benelux. Als betrouwbare en ervaren partner zoeken wij steeds naar een innovatieve en kostenbesparende uitwerkingen van ieder project waarbij wij onze klanten kwaliteit en ontzorging garanderen.